De mooiste tuinhuizen op een rij

Tuinhuis met veranda


De mooiste tuinhuizen op een rij

Dit jaar kunnen we helaas niet op vakantie, maar er is wel een ander groot voordeel: we hebben budget over om in ons huis te steken. Misschien heb je een bepaalde klus die je maar uit blijft stellen of een wens waar je het budget nog niet voor had. Wie weet is het nu wel de tijd om er iets mee te doen! Altijd al een tuinhuis willen hebben? Een mooie overkapping waar je met lekker én minder weer van kunt genieten? Lees dan deze blog!

De trends op het gebied van tuinhuizen

Er zijn een aantal trends die we steeds meer voorbij zien komen. De eerste trend is het gebruik van de kleur zwart: een zwart plafond, een zwarte wand of meerdere delen zwart is tegenwoordig erg geliefd. Vooral de combinatie van zwart met houtkleur is een favoriet! En, extra fijn: het is tijdloos! Onlangs was Furnlovers voor inspiratie bij Jan de Boer Tuinhuizen en daar zagen ze deze combinatie ook staan. “Ik was gelijk verliefd, wauw! Je kunt het precies zo stylen als jij voor ogen hebt. Hou je van stoer en robuuste materialen? Doen! Maar je kunt het ook vrouwelijk, licht en romantisch inrichten.”

Meer zwarte buitenkamers
De mooiste tuinhuizen

Werkplek of woonkamer

Een andere trend die we de afgelopen maanden steeds meer zien terugkomen is het creëren van een werkplek of extra woonkamer in het tuinhuis. Nu we allemaal steeds meer thuis werken, is het wel zo fijn als je jezelf echt even kunt terug trekken. Een raam in het tuinhuis zorgt ervoor dat je altijd het even lekker kunt ventileren.

Tip: haal buiten naar binnen en andersom! Het leuke behang hierboven staat superleuk en je creëert er gelijk een natuurlijke vibe door. Andersom is het ook heel leuk: zet een mooie houten bank voor je tuinhuis. Mocht het zonnetje schijnen, kun je heerlijk even een kop koffie of thee drinken in de zon!

Liever een lichte kleur? Geen probleem! Ook daar kun je zeker weten helemaal los gaan qua styling. Wij leveren onze tuinhuizen en buitenkamers exclusief schilderwerk, waardoor je jouw tuinhuis helemaal zelf kunt samenstellen naar jouw eigen smaak.

Kortom: er zijn eindeloos veel mogelijkheden als het gaat om tuinhuizen en de styling ervan. “Wat ik zo fijn vind bij Jan de Boer Tuinhuizen is dat er een breed assortiment is. Je kunt er dus van alles vinden en je krijgt een persoonlijk advies. Heel belangrijk! Op deze manier weet je namelijk zeker dat je tot de juiste keuze komt.”

Design en luxe

Ga je voor een luxe uitstraling? Dan is deze buitenkamer echt een aanrader. Deze buitenkamer is uitgevoerd in Hotwood. Dit is erg duurzaam hout en geeft een design uitstraling. 

Je kunt bij dit hout kiezen of je het horizontaal of verticaal uitgevoerd wil hebben, of een combinatie daarvan. Dat geeft een speels effect! 

Voor welke opstelling ga jij?

Ook wat betreft de opstellingen zijn er veel mogelijkheden bij ons. Wil je een overkapping met daarbij een schuurtje? Of een buitenkamer zonder opbergruimte? Of wil je bijvoorbeeld een vaste glazen pui of vaste lamellen in plaats van een dichte wand? Je kunt alles overleggen, zodat je altijd komt tot de juiste opstelling.

Bekijk alle design buitenkamers

Van overkappingen, schuren tot aan vlonders, vloeren, dakbedekkingen en meer. Je kunt van A tot Z terecht bij Jan de Boer tuinhuizen. Zoals ik al eerder aangaf: de mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je een buitenkeuken maken, een tuinkantoor, een guesthouse of zelfs een fietsenstalling? Voor dit en nog veel meer kun je terecht bij Jan de Boer Tuinhuizen. Bekijk ons assortiment voor meer informatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *