Fietsenstalling / Kliko-opslag

Jan de Boer Tuinhuizen ontwerpt en vervaardigt een fietsenstalling en kliko-opslag op iedere gewenste afmeting. Met een fietsenstalling creëert u extra opbergruimte in uw tuin. Door de fietsenstalling of kliko-opslag aan te passen aan uw persoonlijke wensen en woonstijl, zal het een echt verlengstuk van uw woning worden waaraan u jarenlang plezier beleeft.

Modern, klassiek, landelijk of rustiek, door onze zeer ruime materiaalkeuze zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Samen met u kijken we wat voor u de ideale fietsenstalling is. Zo kunt u ervoor kiezen om de buitenkamer landelijk of klassiek uit te voeren met een dakbeschot van planken, of juist modern en strak met een glad afgetimmerd plafond. Mooie strakke boeiboorden van gegrond Quickpaint, staanders in hardhout of robuust eiken, met of zonder schoren of een balustrade naar keuze. Voor een warme uitstraling kan er een hardhouten of geïmpregneerde vlonder gelegd worden. 

Wij bieden u oneindig veel mogelijkheden om samen met ons de ideale fietsenstalling of kliko-opslag te ontwerpen. Onze prijzen zijn altijd inclusief vakkundige montage door onze eigen monteurs. Vraag geheel vrijblijvend de prijs op. Hieronder vindt u de verschillende modellen. Ze worden standaard uitgevoerd in traditioneel of Zweeds rabat, als optie in channelsiding (zie informatie) of geïmpregneerde smalle latten. 

Alle tuinhuizen worden geleverd exclusief schilderwerk, maar ook voor kleuradvies en beits bent u bij ons aan het juiste adres. Hieronder vindt u verschillende modellen rustieke tuinhuizen en buitenkamers.

Fietsenstalling design

De fietsenstalling heeft een afmeting van 3.00 x 2.00 meter, maar is in iedere afmeting verkrijgbaar. De achterzijde bestaat uit enkelzijdig rabat en de zijwanden zijn voorzien van geïmpregneerde smalle latten. Ook dit is volledig zelf samen te stellen. De fietsenstalling is voorzien van golfplaten. 

Prijs vanaf € 3.438,00

Fietsenstalling met opslagruimte

Afmetingen 7.50 x 1.75 meter, hoogte ca. 2.30 aflopend naar ca. 2.10 meter. Licht aflopend dak voorzien van bitumen dakbedekking. Voorzien van een standaard loopdeur en twee vaste ramen. Verkrijgbaar in elke gewenste afmeting.

Prijs vanaf € 4.307,00