Zwarte buitenkamers

Een zwarte buitenkamer valt bij veel mensen in de smaak. Het is een kleur die te combineren is met veel verschillende stijlen. Het kan dus erg strak zijn, maar ook stoer en landelijk. Hieronder lees je meer over onze buitenkamers die vaak zwart gebeitst worden!


Nog steeds populair

Zwarte buitenkamers zijn al een lange tijd erg populair. Vooral de combinatie van zwart met natureltinten doet het erg goed. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Eiken staanders, waardoor het contrast groter wordt en de nadruk op het zwarte hout wordt gelegd. Ook de meubels komen erg mooi uit in zwarte buitenkamers. Deze buitenkamer was te zien bij vtwonen “Weer verliefd op je tuin!”. 

Bekijk dit volledige portfolio
Langenboom | Buitenkamer en schutting

Buitenkamers op maat

Buitenkamers worden bij Jan de Boer Tuinhuizen geheel op maat gemaakt. Dit betekent dat u zelf kunt bepalen welke afmetingen de buitenkamer krijgt en op welke manier deze uitgevoerd wordt. In onze showroom krijgt u een goed beeld van de materialen waar wij mee werken. 

Bezoek onze showroom

Zwarte buitenkamers Wijchen

Een buitenkamer van Jan de Boer Tuinhuizen wordt standaard geleverd en gemonteerd. U hoeft dus alleen nog maar te zorgen voor een zandbed dat waterpas en haaks is. Ons team met ervaren monteurs zorgt ervoor dat de buitenkamer zo goed mogelijk geplaatst wordt. De buitenkamers worden geleverd exclusief schilderwerk. Wel kunnen wij voor de matte of glanzende zwarte beits zorgen. 

Vraag een offerte aan
Langenboom | Buitenkamer en schutting
Prieel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *