Al jarenlang is het ontwerpen en vervaardigen van landelijke of moderne tuinhuizen, veranda’s, buitenkamers en meer oplossingen op maat onze specialiteit. Onze passie voor hout en voor alles wat met heerlijk buitenleven samenhangt is overal in ons bedrijf voelbaar. 

In onze sfeervolle showroom bent u van harte welkom om inspiratie op te doen en wordt u voorzien van deskundig advies. We denken graag met u mee om uiteindelijk een duurzaam product te kunnen leveren waar u vele jaren plezier aan beleefd. 

Alle tuinhuizen worden met oog voor detail vervaardigd in eigen fabriek waar onze vakbekwame mensen uitsluitend werken met de beste materialen.
Een team van gemotiveerde vakmensen zorgt er tenslotte voor dat uw tuinhuis met zorg wordt geplaatst. We staan open voor al uw wensen en maken er samen iets moois van !

Jan & Marga Willems

Onze medewerkers

Het team van Jan de Boer Tuinhuizen bestaat uit enthousiaste medewerkers. Mensen met ervaring, specifieke kennis en verstand van zaken. Een hecht en trouw team, waar we trots op zijn. Onze medewerkers zijn verantwoordelijk voor uiteenlopende taken op het gebied van verkoopadvies, productie, montage en showroom styling.

De normen en waarden die wij hoog in het vaandel hebben staan, zult u in elk van onze medewerkers herkennen: luisteren, respecteren, vertrouwen, eerlijkheid en betrouwbaarheid boven alles!

Wij maken er samen iets moois van!

Onze visie op het stikstof probleem

De prefab houtbouw wordt gezien als lichtgewicht bouw. Beton en steenachtige materialen zijn grote vervuilers en worden gemaakt van eindige en niet-herwinbare materialen. Als ze op zijn, komt het niet meer terug. Bomen kun je wel terug planten. Dan heb je een duurzaam systeem dat zichzelf in stand houdt. Het grote voordeel van lichtgewicht bouwen, is dat je veel minder vervoer nodig hebt en uitlaatgassen zijn de grootste boosdoener van de stikstofuitstoot in de bouw.

De prefab delen van een houten gebouw passen op 1 wagen en worden in de meeste gevallen in één dag neergezet op de bouw en tevens in een dag opgebouwd. Er zijn dus weinig verkeersbewegingen nodig voor het afleveren.

Ook bundelen wij onze transporten.

De aanvoer van de duurzame houtmaterialen komt op volle wagens binnen en de andere bouwmaterialen worden zoveel mogelijk in grote hoeveelheden ingekocht, zodat er niet ieder dag een apart pakket wordt afgeleverd.