MAATREGELEN OMTRENT HET CORONAVIRUS 

Wij ontvangen u graag op afspraak in onze showroom. Wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.
U bent van harte welkom in onze showroom tussen 10:00 uur en 16:00 uur. Wanneer u onze showroom betreedt is het belangrijk dat u geen corona gerelateerde klachten heeft en een mondkapje draagt.
 
Hartelijke groet,
Team Jan de Boer Tuinhuizen

Inspiratie opdoen?

Dan nodigen wij u van harte uit om onze sfeervolle showroom te bezoeken voor een impressie van de vele mogelijkheden en materialen. Maak uw wensen kenbaar en u ontvangt van ons een voorstel geheel op maat! De koffie staat voor u klaar!     

Contactgegevens:
Celsiusstraat 8
6604 CW Wijchen 
024-6416466
info@jandeboertuinhuizen.nl

Openingstijden 
Maandag tot en met zaterdag
10:00 – 16:00 uur

Openingstijden Kerst en Oud & Nieuw:
Vrijdag 24 december – gesloten
Zaterdag 25 december – gesloten
Zondag 26 december – gesloten
Vrijdag 31 december – gesloten
Zaterdag 1 januari – gesloten

Plan hier uw route!

Veelgestelde vragen

Bieden jullie maatwerk?

Ja, bij ons wordt alles op maat gemaakt. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden en naar uw wensen. U bent altijd welkom in onze showroom om uw wensen kenbaar te maken. Wij luisteren en geven u persoonlijk advies. 

Wat is de levertijd?

De levertijd verschilt regelmatig. Om de precieze levertijd te weten, raden wij u aan om contact met ons op te nemen. 

Wat moeten we zelf doen voordat het tuinhuis geplaatst kan worden?

Voordat een tuinhuis geplaatst kan worden dient u te zorgen voor een zandbed van ca. 20-25 cm diep. Dat wil zeggen dat de zwarte grond wordt verwijderd en wordt vervangen door ‘vulzand’. De afmetingen van dit zandbed dienen iets groter te zijn dan de afmetingen van het tuinhuis. Als er sprake is van een bestaande fundering of betonplaat, dan willen wij graag in overleg met u bespreken hoe we het tuinhuis gaan plaatsen. Indien nodig komen wij de bestaande fundering opmeten. 

Heb ik een vergunning nodig?

Een vergunning is afhankelijk van het bestemmingsplan van de locatie waar het tuinhuis geplaatst moet worden. Wij raden u aan om van tevoren te informeren naar de mogelijkheden en u kunt altijd de vergunningscheck raadplegen. 

Moet ik een afspraak maken als ik de showroom wil bezoeken?
U bent van harte welkom in onze showroom tussen 10:00 uur en 16:00 uur. Wij stellen het op prijs als u een afspraak maakt, dan weten we zeker dat we de tijd hebben om u te kunnen helpen. Wanneer u onze showroom betreedt is het belangrijk dat u geen corona gerelateerde klachten heeft.