Inspiratie opdoen?

Dan nodigen wij u van harte uit om onze sfeervolle showroom te bezoeken voor een impressie van de vele mogelijkheden en materialen. Maak uw wensen kenbaar en u ontvangt van ons een voorstel geheel op maat! De koffie staat voor u klaar!     

Contactgegevens:
Celsiusstraat 8
6604 CW Wijchen 
024-6416466
[email protected]

Openingstijden 
Dinsdag tot en met zaterdag
10:00 – 16:00 uur

Tweede Pinksterdag gesloten

Plan hier uw route!

Veelgestelde vragen tuinhuizen

Ja, bij ons wordt alles op maat gemaakt. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden en naar uw wensen. U bent altijd welkom in onze showroom om uw wensen kenbaar te maken. Wij luisteren en geven u persoonlijk advies. 

Het is niet verplicht om een afspraak te maken om onze showroom te bezoeken. Wel is het zo dat als je een afspraak maakt, je zeker bent dat wij tijd hebben om je te helpen. 

De levertijd verschilt regelmatig. Om de precieze levertijd te weten, raden wij u aan om contact met ons op te nemen. 

Voordat een tuinhuis geplaatst kan worden dient u te zorgen voor een zandbed van ca. 20-25 cm diep. Dat wil zeggen dat de zwarte grond wordt verwijderd en wordt vervangen door ‘vulzand’. De afmetingen van dit zandbed dienen iets groter te zijn dan de afmetingen van het tuinhuis. Als er sprake is van een bestaande fundering of betonplaat, dan willen wij graag in overleg met u bespreken hoe we het tuinhuis gaan plaatsen. Indien nodig komen wij de bestaande fundering opmeten. 

Een vergunning is afhankelijk van het bestemmingsplan van de locatie waar het tuinhuis geplaatst moet worden. Wij raden u aan om van tevoren te informeren naar de mogelijkheden en u kunt altijd de vergunningscheck raadplegen. 

Veelgestelde vragen webshop

De reguliere levertijd is ca. 1-3 werkdagen. Dit is afhankelijk van het product wat je hebt besteld. Wil je de bestelling komen afhalen? Dan ontvang je van ons een mailtje zodra het klaar ligt.

Ja, je kunt je bestelling afhalen in onze showroom in Wijchen. Zodra je bestelling klaar ligt ontvang je een mailtje.

Ja, dit kan. Om je bestelling te retourneren kun je een mailtje sturen naar [email protected] met daarbij het artikel dat je wilt retourneren. Wij sturen je dan een link waarmee je de retournering in gang kunt zetten. 

De retourkosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. De verantwoordelijkheid van het per post te retourneren item ligt bij de afzender.