Design

Jan de Boer Tuinhuizen ontwerpt en vervaardigt design buitenkamers en overkappingen op elke gewenste afmeting. Door het gebruik van hoogwaardige materialen garanderen wij een lange levensduur van deze producten. Hotwood is een veel voorkomende houtsoort die bij design tuinhuizen en buitenkamers gebruikt wordt. Deze houtsoort is onder andere te zien bij Design 01, 04 en 05 en kan zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden. 

 

Design 01

Design 01

Afgebeelde buitenkamer heeft een afmeting van 5.00 m x 4.00 m. Dit model is te bezichtigen in onze showroom. Indien u een offerte wilt aanvragen voor een buitenkamer of tuinhuis in Hotwood, is het prettig om uw wensen in de showroom door te nemen i.v.m. de vele mogelijkheden. U bent van harte welkom. 

Prijs op aanvraag

Design 02

Design 02

Afgebeeld tuinhuis met veranda heeft een afmeting van 4.50 m. x 4.50 m. Het tuinhuis heeft een afmeting van 4.50 m. x 2.50 m., de veranda is 4.50 m. x 2.00 m. De voorzijde heeft een hoogte van 2.70 m., de achterzijde ca. 2.50 m. Het tuinhuis met veranda is uitgevoerd in Noord-Europees vuren Zweeds rabat, de voorluifel is geheel dubbel afgetimmerd. Inclusief schuifdeuren met rail, 2 vaste ramen voorzien van standaard glas en dakbedekking van bitumen dakleer. 

Prijs op aanvraag

Design 03

Design 03

De overkapping heeft een afmeting van 6.00 m. x 4.00 m. Deze is voorzien van een plat dak, staanders van Azobé hardhout en geheel glad afgetimmerd met Garantieplaat. De boeiboorden zijn uitgevoerd in dubbel Garantieplaat. De lichtkoepel kan als optie geplaatst worden. 

Prijs op aanvraag

Design 04

Afmetingen 13.00 x 4.00/5.00 meter. Indien u een offerte wilt aanvragen voor een buitenkamer of tuinhuis in Hotwood, is het prettig om uw wensen in de showroom door te nemen i.v.m. de vele mogelijkheden. U bent van harte welkom. 

Prijs op aanvraag

Design 05

Design 05

Afmetingen 8.00 x 4.00 meter. De hoogte is ca. 2.70 meter. Indien u een offerte wilt aanvragen voor een buitenkamer of tuinhuis in Hotwood, is het prettig om uw wensen in de showroom door te nemen i.v.m. de vele mogelijkheden. U bent van harte welkom. 

Prijs op aanvraag

Hotwood Tuinhuis
Hotwood Tuinhuis

Design 06

Afmetingen 5.00 x 2.20 meter. Indien u een offerte wilt aanvragen voor dit tuinhuis in Hotwood, is het prettig om uw wensen in de showroom door te nemen i.v.m. de vele mogelijkheden. U bent van harte welkom. 

Prijs op aanvraag

Design 07
Design 07

Design 07

Afmetingen 6.00 x 2.90 meter. Indien u een offerte wilt aanvragen voor dit tuinhuis met veranda in Hotwood, is het prettig om uw wensen in de showroom door te nemen i.v.m. de vele mogelijkheden. U bent van harte welkom. 

Prijs op aanvraag

Design 08
Design 08

Design 08

Afmetingen 8.60 x 3.80 meter. Indien u een offerte wilt aanvragen voor dit tuinhuis met veranda in Hotwood, is het prettig om uw wensen in de showroom door te nemen i.v.m. de vele mogelijkheden. U bent van harte welkom. 

Prijs op aanvraag