Design

Jan de Boer Tuinhuizen ontwerpt en vervaardigt design buitenkamers en overkappingen op elke gewenste afmeting. Door het gebruik van hoogwaardige materialen garanderen wij een lange levensduur van deze producten. De design buitenkamers en overkappingen zijn verkrijgbaar in diverse houtsoorten, waaronder het duurzame Hotwood. Meer informatie hierover vindt u hier.

Hieronder vindt u de verschillende modellen Design. Door middel van de pijlen ziet u de verschillende uitvoeringen.

 

DESIGN 01 

Afgebeelde buitenkamer heeft een afmeting van 5.00 m x 4.00 m. Dit model is te bezichtigen in onze showroom. Indien u een offerte wilt aanvragen voor een buitenkamer of tuinhuis in Hotwood, is het prettig om uw wensen in de showroom door te nemen i.v.m. de vele mogelijkheden. U bent van harte welkom. 

Prijs op aanvraag

DESIGN 02

Afgebeeld tuinhuis met veranda heeft een afmeting van 4.50 m. x 4.50 m. Het tuinhuis heeft een afmeting van 4.50 m. x 2.50 m., de veranda is 4.50 m. x 2.00 m. De voorzijde heeft een hoogte van 2.70 m., de achterzijde ca. 2.50 m. Het tuinhuis met veranda is uitgevoerd in Noord-Europees vuren Zweeds rabat, de voorluifel is geheel dubbel afgetimmerd. Inclusief schuifdeuren met rail, 2 vaste ramen voorzien van standaard glas en dakbedekking van bitumen dakleer. 

Prijs vanaf €6.778,-

DESIGN 03

De overkapping heeft een afmeting van 6.00 m. x 4.00 m. Deze is voorzien van een plat dak, staanders van Azobé hardhout en geheel glad afgetimmerd met Garantieplaat. De boeiboorden zijn uitgevoerd in dubbel Garantieplaat. De lichtkoepel kan als optie geplaatst worden. 

Prijs vanaf  €7.800,-

Design 05 Hotwood

DESIGN 04

Afgebeeld model heeft een afmeting van ca. 13.20 m x 4.20/5.20 m.  De hoogte is ca. 2.70 meter. Indien u een offerte wilt aanvragen voor een buitenkamer of tuinhuis in Hotwood, is het prettig om uw wensen in de showroom door te nemen i.v.m. de vele mogelijkheden. U bent van harte welkom. 

Prijs op aanvraag