Tuinkantoor / Atelier

Jan de Boer Tuinhuizen ontwerpt en vervaardigt alle modellen op elke gewenste afmeting. De ultieme mogelijkheid om thuis te werken is een mooi en toch praktisch tuinkantoor of atelier in uw eigen tuin. Modern, klassiek, landelijk of rustiek, de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos door onze zeer ruime materiaalkeuze.

Zo kunt u kiezen uit diverse soorten rabat, een dakbeschot van planken, dakpanplaten of echte dakpannen en een zinken dakgoot bij een lessenaar of zadeldak. Mooie strakke boeiboorden van gegrond Garantieplaat voor een moderne uitstraling. Deuren en ramen zijn er in diverse uitvoeringen en deze kiest u dan ook in de stijl die bij u past. Om ook in de koudere maanden thuis te kunnen werken, kunnen we alle tuinhuizen geheel dubbelwandig geïsoleerd leveren. Het tuinhuis wordt in dan aan de binnenzijde geheel afgetimmerd met het materiaal van uw keuze. Wij bieden oneindig veel mogelijkheden om samen met u uw tuinkantoor of atelier te ontwerpen en geheel compleet en naar uw wensen te leveren. Het  wordt standaard uitgevoerd in traditioneel of Zweeds rabat, als optie in channelsiding (zie informatie).

Tuinkantoor Schelde de Luxe

Tuinkantoor schelde de luxe

Afmetingen 4.50 m. x 3.00 m. Het tuinkantoor heeft een licht aflopend dak, voorzien van bitumen dakbedekking. Hoogte voorzijde ca. 2.70 m., achterzijde 2.50 m. Uitgevoerd met dubbele luxe deuren en 2 vaste ramen. Het tuinkantoor kan geheel geïsoleerd worden uitgevoerd, zodat het in alle seizoenen gebruikt kan worden.  

Prijs vanaf € 5.751,00

 

Thuiswerken in de tuin!

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn bij ons wat betreft een tuinkantoor? Lees het in onze blogpost!

Lees meer
Thuiswerken