Buitenkeuken

Jan de Boer Tuinhuizen ontwerpt en vervaardigt diverse modellen buitenkeukens op elke gewenste afmeting.
Een mooie buitenkeuken om meer van het buitenleven te kunnen genieten. Een sfeervolle plek om heerlijk buiten te eten en lange avonden met vrienden door te brengen. Modern, klassiek, landelijk, romantisch of rustiek, de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos door onze zeer ruime materiaalkeuze.

Een of meerdere wanden kunnen gesloten worden om extra beschutting te creëren. De wanden kunnen worden uitgevoerd in diverse soorten rabatdelen en uiteraard is het ook mogelijk om een balustrade te plaatsen. De buitenkeukens worden standaard uitgevoerd in traditioneel of Zweeds rabat, als optie in channelsiding (zie informatie). Voor een robuuste uitstraling kunnen staanders met of zonder schoren in diverse afmetingen geleverd worden. De buitenkeuken kan worden uitgevoerd met een plat, licht aflopend dak of met een piramide dak. Deze uitvoering heeft standaard een dakbedekking van dakshingels, een kap met of zonder bol en kan desgewenst worden voorzien van een dakgoot. Het is ook mogelijk om een houten vlonder in uw buitenkeuken te plaatsen. Zo krijgt de buitenkeuken exact de uitstraling en stijl die u wenst en zult u er vele uren van genieten.

Alle buitenkeukens worden geleverd exclusief schilderwerk en keuken. Hieronder vindt u de verschillende modellen buitenkeukens.

Buitenkeuken 01

Buitenkeuken 01

Afmetingen 4.00 m. x 1.50 m. Uitgevoerd met plat dak, hoogte ca. 2.70 m. Exclusief keuken. 

Prijs vanaf € 3.851,00

Jan de Boer Tuinhuizen ontwerpt en vervaardigt diverse modellen buitenkeukens op elke gewenste afmeting. Een mooie buitenkeuken om meer van het buitenleven te kunnen genieten. Een sfeervolle plek om heerlijk buiten te eten en lange avonden met vrienden door te brengen.
Buitenkeuken 02

Buitenkeuken 02

Afmetingen 3.25 m. x 3.25 m. Uitgevoerd met piramidedak, twee dichte wanden en een kruisbalustrade. Dakbedekking dakshingels en kap met bol.

Prijs vanaf € 5.150,00

Buitenkeuken 03

Buitenkeuken 03

Afmetingen 3.00 m. x 2.75 m. Uitgevoerd in onbehandeld Douglas hout, hardhouten staanders en een dakbeschot Douglas planken. Plat dak, hoogte ca. 2.50 m. 

Prijs vanaf € 5.808,00