Buitenkeuken

Jan de Boer Tuinhuizen ontwerpt en vervaardigt diverse modellen buitenkeukens op elke gewenste afmeting.
Een mooie buitenkeuken om meer van het buitenleven te kunnen genieten. Daarnaast een sfeervolle plek om heerlijk buiten te eten en lange avonden met vrienden door te brengen. Modern, klassiek, landelijk, romantisch of rustiek, de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos door onze zeer ruime materiaalkeuze.

Een of meerdere wanden van de buitenkeuken kunnen gesloten worden om extra beschutting te creëren. De wanden kunnen worden uitgevoerd in diverse soorten rabatdelen, uiteraard is het ook mogelijk om een balustrade te plaatsen. De buitenkeukens worden standaard uitgevoerd in traditioneel of Zweeds rabat, als optie in channelsiding (zie informatie). Voor het krijgen van een robuuste uitstraling kunnen staanders met of zonder schoren in diverse afmetingen geleverd worden. De buitenkeuken kan worden uitgevoerd met een plat, licht aflopend dak of met een piramide dak. Deze uitvoering heeft standaard een dakbedekking van dakshingels, een kap met of zonder bol en kan desgewenst worden voorzien van een dakgoot. Ook is het mogelijk om een houten vlonder in uw buitenkeuken te plaatsen. Zo krijgt de buitenkeuken exact de uitstraling en stijl die u wenst en zult u er vele uren van genieten. Alle buitenkeukens worden geleverd exclusief schilderwerk en keuken.

Hieronder vindt u de verschillende modellen buitenkeukens. Door middel van de pijlen ziet u de verschillende uitvoeringen.

 

BUITENKEUKEN 01

Afmetingen 4.00 m. x 1.50 m. Uitgevoerd met plat dak, hoogte ca. 2.70 m. 

Prijs vanaf € 2.879,00

 

BUITENKEUKEN 02

Afmetingen 3.25 m. x 3.25 m. Uitgevoerd met piramidedak, twee dichte wanden en een kruisbalustrade. Dakbedekking dakshingels en kap met bol.

Prijs vanaf € 3.605,00

BUITENKEUKEN 03

Afmetingen 3.00 m. x 2.75 m. Uitgevoerd in onbehandeld Douglas hout, hardhouten staanders en een dakbeschot Douglas planken. Plat dak, hoogte ca. 2.50 m. 

Prijs vanaf € 4.276,00