Winter styling in de overkapping

Winter styling in de overkapping

Winter styling in de overkapping van Jellina Detmar!

De temperatuur is erg wisselend deze dagen. Er zitten hele mooie zonnige dagen bij, maar ook zeker regenachtige dagen en dan is het in de avond heel vroeg donker. Dit weekend was het prachtig weer, dus voor Jellina was het tijd om haar overkapping klaar te maken voor de winter! Lees mee om te zien hoe zij dit heeft gedaan.

Winter Styling

Sfeer en warmte

In september is onze overkapping van Jan de Boer Tuinhuizen geplaatst. Toen was het nog heerlijk weer buiten, we zaten volop in de mooie zomerse dagen. We hebben onze overkapping geschilderd en mooi ingericht. We genieten volop van deze nieuwe ruimte!

Nu we in een ander seizoen zitten, is het tijd voor een andere styling! Belangrijk om warme kleuren toe te voegen, voor sfeer en warmte. In de lente kiezen we voor lichte kleuren, pasteltinten en frisse kleuren. Nu in de winter mag dat wat naar het donkere kleurenpallette gaan, namelijk okergeel, grijs, bruin, groen of taupe. Denk aan aardetinten!

Ik heb eerst alle spullen even uit de overkapping gehaald en daarna de plaids, vachten en mooie kussens er weer in! Ook kaarsen en leuke sfeerverlichting helpen natuurlijk ook om het interieur gezelliger te maken. Een leuke tip is; steek eens een geurkaars aan! Dit creëert ook een winters gevoel. Een lekker winterbriesje of kaneel, heerlijk toch!

Een mooi vloerkleed en een paar vachten vind ik echt een must have voor dit winterse interieur! Gooi ze over de stoelen en banken heen. Lekker om hier te zitten in de overkapping met je voeten in een vachtje, een plaid over je heen en heerlijke warmte van de sfeerhaard. Het staat heel gezellig en geeft een knus gevoel!

Voeg leuke decoratie toe

Als je alle vachten, plaids en verlichting hebt gestyled, kan je ook gebruik maken van leuke decoratie. Denk aan plantjes, vaasjes, leuke houten onderzetters, koffie mokjes en wat leuks aan de wand.

Deze decoratie zorgt voor een knussere en warmere interieurlook. Denk ook eens aan hout! Een stapel robuuste houtblokken in een mooie houder naast de haard doet het ook goed voor dat ultieme winterse gevoel. Wij hebben in onze overkapping een heerlijke gashaard, natuurlijk voor warmte maar ook voor sfeer!

Dus de tips voor een winterse interieur make-over: Candlelight breng wat licht in de donkere dagen van het jaar, doe lekker veel kaarsen aan! Gebruik warme kleuren. Het ultieme cosy winter interieur creëer je met warme kleuren, denk eens aan okergeel.

Zachte stoffen, maak je interieur aaibaar met mooie vachten en kussentjes en plaids, denk dus aan zachte stoffen. Sfeerverlichting, met een haardvuur of gezellige verlichting. Geuren, denk aan een geurwolkje, of geurkaarsen!

Jellina Detmar Winterstyling

Winter styling in onze overkapping!

Nu ik onze overkapping interieur winterproof heb gemaakt, wil ik dit het liefst zo lang mogelijk zo houden, wat een heerlijk sfeertje! Kortom we genieten er volop van! Ik ben ook echt fan ben van de zomer, maar de winter heeft toch ook zo zijn charme. Op naar een gezellig kampvuurtje, wijntje en marshmallows, echt volop genieten.

Liefs, Jellina

4 reacties op “Winter styling in de overkapping

  • Jan de Boer Tuinhuizen zegt:

   Beste Pernilla,

   Bedankt voor je berichtje! Als het goed is is deze bank van Hartman. Je kunt het eventueel ook via Instagram of Facebook aan @jellinadetmar navragen.
   Wij hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd!

   Met vriendelijke groet,
   Team Jan de Boer Tuinhuizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *