Thuiswerken in de tuin

&daan.nl

Thuiswerken in de tuin

Tegenwoordig is het thuiswerken bijna niet meer weg te denken. Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat we minder tijd mogen doorbrengen op ons oude, vertrouwde kantoor. Hierdoor brengen we veel meer tijd thuis door, maar dit brengt nogal eens problemen met zich mee. Wij hebben daar een oplossing voor, namelijk een tuinkantoor. Lees hieronder meer over de mogelijkheden die wij bieden. 

Thuiswerken

Jouw thuiswerkplek

Samen met jou ontwerpen we jouw ideale thuiswerkplek. We maken dit geheel op maat, waardoor je zelf kunt bepalen hoe groot deze mag zijn, hoeveel lichtinval je wil hebben en hoe deze afgewerkt wordt. Door middel van een tuinkantoor heb je meer concentratie, meer rust en minder files. Ideaal, toch?

In de tuin werken

In de tuin werken geeft een vrij en rustgevend gevoel. Een tuinkantoor is dan ook een perfecte oplossing. Met de zon op je beeldscherm werken is niet erg handig en het is ook fijn om gedurende de koude winters buitenshuis te kunnen blijven werken. Door het tuinkantoor te isoleren kun je er het hele jaar door gebruik van maken. Je kunt ervoor kiezen om de binnenzijde met OSB-platen af te werken, met rabatplanken of met garantieplaat voor een strak resultaat. 

Guesthouse

Drie tuinkantoren op een rij

Thuiswerkplek

Kom inspiratie opdoen

In onze showroom hebben wij twee tuinkantoren opgesteld staan. Hierbij krijg je een duidelijk beeld van de afmetingen en de verschillende mogelijkheden die wij bieden. In principe is ieder type tuinhuis geschikt als tuinkantoor. Op deze manier past het dus altijd bij jou en jouw stijl. 

Bezoek onze showroom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *