Een zwarte buitenkamer met lamellen

Zwarte buitenkamer met lamellen

Een extra leefruimte in jouw tuin

We merken dat we allemaal steeds meer tijd buitenshuis willen doorbrengen. De afgelopen maanden hebben we veel tijd binnen gespendeerd en daarom is het heerlijk om er zo nu en dan even tussenuit te gaan. Je kunt bijvoorbeeld naar een prachtig natuurgebied om de rust op te zoeken, maar je kunt er ook voor zorgen dat jouw eigen tuin een fijne plek wordt om een frisse neus te halen. Zo ga je namelijk veel sneller even naar buiten en heb je toch het gevoel dat je even uit huis bent.

Een op maat gemaakte oplossing

Vind je het lastig om te bedenken hoe je zo’n rustplek kunt creëren? Dan is een  buitenkamer wellicht een goede oplossing. Hierdoor heb je een plekje uit de zon, maar ook uit de wind. Zo heb je eigenlijk het hele jaar door profijt van een extra leefruimte, maar dan buiten. Jan de Boer Tuinhuizen biedt hiervoor de juiste oplossing, namelijk een buitenkamer geheel op maat gemaakt. Hierdoor sluit het niet alleen aan op jouw wensen, maar ook op jouw tuin. Het is namelijk erg fijn als je één geheel kunt creëren tussen je woonhuis en buitenkamer. Zo voelt het als een soort verlening van je huis, maar ben je toch heerlijk buiten. 

Bekijk alle buitenkamers
Enkhuizen | Buitenkamer met lamellen

Vaste lamellen in jouw buitenkamer

Wil je in jouw buitenkamer meer privacy creeren of wil je een leuk hoekje creeren zonder dat je licht verliest? Dan zijn vaste lamellen een leuke en speelse oplossing. Deze lamellen kun je niet bewegen, maar zorgen er wel voor dat je minder last hebt van de zon en het toch lekker door kan blijven waaien. De lamellen hebben een vaste afmeting, maar kunnen wel overal geplaatst worden waar jij het wil. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor twee panelen naast elkaar, één paneel in je buitenkamer of twee panelen los van elkaar. 

Daarnaast doet de kleur van de lamellen ook veel voor de uitstraling van je buitenkamer. Zo zie je op de foto’s buitenkamers waarbij de lamellen dezelfde kleur hebben gekregen als de buitenkamer zelf, maar ook waarbij de lamellen juist een andere kleur hebben. Zo zorg je voor contrast en vallen ze extra op. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *