Vrijstaande tuinkamer

De tuinkamers van Jan de Boer Tuinhuizen worden geheel op maat gemaakt. Dit betekent dat u geheel zelf een vrijstaande tuinkamer kunt samenstellen. U kiest zelf het type kamer, soort dakbedekking, materialen, afwerking, details en accessoires. 

We merken dat we allemaal steeds meer tijd buitenshuis willen doorbrengen. Wanneer het zonnetje er is of als de temperatuur het toelaat, willen we genieten in onze tuinen. Door een speciale plek hiervoor in uw tuin te maken, kunt u in eigen tuin toch even het vakantiegevoel creëren. Of u nu avonden wilt tafelen met vrienden of familie of lekker achterover wilt leunen in een comfortabele loungeset, het kan dan allemaal. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

Een vrijstaande tuinkamer op maat

Vindt u het lastig om te bedenken hoe er zo’n heerlijke rustplek gecreëerd kan worden? Dan is een vrijstaande tuinkamer of buitenkamer een goede oplossing. Hierdoor heeft u een plekje uit de zon, maar ook uit de wind. Dat zorgt er natuurlijk voor dat u in het voorjaar, in de zomer én in het najaar langer kunt genieten van het buitenleven. Er wordt dus eigenlijk een extra leefruimte gecreëerd waar u bijna het hele jaar door profijt van heeft. Jan de Boer Tuinhuizen biedt hiervoor de perfecte oplossing, namelijk een vrijstaande tuinkamer die geheel op maat wordt gemaakt. Hierdoor sluit het niet alleen aan op uw wensen, maar ook op uw tuin. Ideaal, toch?

Hoe u de perfecte vrijstaande tuinkamer samenstelt

Uw tuinkamer kan in verschillende soorten materialen worden uitgevoerd. Deze materialen zijn van de beste kwaliteit. Er wordt vaak gebruik gemaakt van geïmpregneerd vuren, grenen of Eiken. Deze houtsoorten zorgen ervoor dat u een duurzaam én natuurlijk geheel creëert. Vaak combineren wij verschillende materialen met elkaar voor een uniek en speels effect. Wilt u er bijvoorbeeld aluminium lamellen in, of een lichtstraat? Ook dat is mogelijk. In onze showroom in Wijchen zijn onze materialen te zien en wij denken graag met u mee over de beste combinatie. Tijdens een adviesgesprek in onze showroom kijken wij naar uw wensen en komen we stap voor stap dichterbij uw droom tuinkamer.

Heeft u een vergunning nodig?

In de meeste gevallen dient u geen vergunning te hebben voor het bouwen van een vrijstaande tuinkamer in uw tuin. Mocht u hier toch over twijfelen of wilt u hier advies in, dan horen wij graag van u. U kunt ook online een vergunningscheck doen om er direct achter te komen wat mag.

Bezoek onze showroom

Een vrijstaande tuinkamer dient dan aan iedere wens te voldoen. Daarom geven wij u graag advies om zo tot het perfecte resultaat te komen. Onze vakmensen ontwerpen uw tuinkamer geheel naar wens. Vervolgens wordt de tuinkamer in onze eigen fabriek geproduceerd. Zodra dat klaar is, kan het bij u geplaatst worden! Neem een bezoek aan onze showroom en wij denken graag met u mee over uw perfecte, vrijstaande tuinkamer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *