Verkocht! Beursmodel vtwonen & designbeurs te koop

De buitenkamer die te zien was op de vtwonen & designbeurs staat te koop (deze is inmiddels verkocht)! Het beursmodel heeft een afmeting van 6.00 x 4.00 meter en heeft een hoogte van ca. 2.60 meter. De buitenwanden zijn uitgevoerd in zwart dubbel Deens rabat. De binnenwand is uitgevoerd in triple Thermo grenen (hotwood) en de zijwanden in Garantieplaat. Interesse in de buitenkamer? Lees hieronder meer.

Aan de achterzijde van de buitenkamer zit een inpandige bergruimte. Deze is voorzien van een dichte deur van Hotwood. De bergruimte is ca. 0.75 meter diep. De veranda heeft dus een diepte van ca. 3.25 meter. Aan de linkerzijde van de veranda een vaste glazen pui inclusief veiligheidsglas.

Inclusief montage

De buitenkamer heeft een prijs van €22.414, maar omdat het een beursmodel is verkopen wij hem voor €15.000 inclusief montage! Inclusief betonbandfundering en dakbedekking. Exclusief vloer.

Op de balklaag van het plafond ligt garantieplaat 18 mm. De balken zijn zwart en garantieplaat wit. De staanders aan de voorzijde zijn van geïmpregneerd vuren. De dakbedekking is van APP bitumen en het is voorzien van een hemelwaterafvoer van PVC tot aan het maaiveld. Ook is een standaard aluminium daktrim inbegrepen.

Heb je interesse in het beursmodel of wil je meer informatie erover? Neem dan contact met ons op via mail ([email protected]) of telefoon (024-6416466).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *