Tuinhuizen op maat

Bent u op zoek naar een tuinhuis dat perfect in uw tuin past? Dan bent u bij Jan de Boer Tuinhuizen aan het juiste adres. Wij luisteren naar u en uw wensen en geven u advies op maat. U kunt zelf bepalen wat de afmetingen van het tuinhuis zijn, waar u de deur(en) wenst en hoeveel ramen erin mogen komen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een houten vloer en diverse soorten hout. Wilt u onze materialen in het echt zien? Dan raden wij aan om een bezoek te brengen aan onze showroom. 

Plan je bezoek
Hotwood Tuinhuis

Tuinhuis met veranda

Wilt u graag een veranda aan uw tuinhuis? Dan is dat zeker mogelijk. In een tuinhuis met veranda kunt u heerlijk overdekt genieten van het buitenleven. In de zomer, maar ook wanneer het wat kouder wordt. U kunt zelf bepalen hoe groot de veranda mag zijn. Heeft u uw favoriete tuinhuis gevonden? Dan monteren onze eigen vakkundige monteurs dit bij u. Wilt u liever nog de verschillende mogelijkheden zien? Neem dan nog even een kijkje tussen onze tuinhuizen.

Alle tuinhuizen

Gezien op TV

Wij hebben meerdere keren deelgenomen aan vtwonen ‘Weer verliefd op je tuin!‘. Hier zijn twee prachtige buitenkamers tot stand gekomen. De buitenkamers zijn uitgevoerd in Zweeds en Traditioneel rabat en zijn voorzien van een kast. Ook zijn de buitenkamers in een prachtige kleur gebeitst. Bent u op zoek naar een matte of glanzende beits? Kom dan gerust langs in onze showroom om de verschillende kleuren te zien. 

Tuinhuizen in Wijchen

Voor een tuinhuis in Wijchen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze showroom geeft u een duidelijk beeld van de mogelijkheden die wij bieden en de materialen die wij gebruiken. De tuinhuizen worden in onze eigen fabriek in Wijchen gemaakt.