Tuinhuizen

Tuinhuisje kopen

Bij Jan de Boer Tuinhuizen kunt u een tuinhuisje kopen die voor u volledig op maat gemaakt is. De tuinhuisjes zijn verkrijgbaar op elke afmeting, in alle stijlen en naar uw wensen. Modern, klassiek, landelijk of rustiek, door de zeer ruime en hoogwaardige materiaalkeuze zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Alle tuinhuisjes worden door eigen monteurs vakkundig geplaatst. 

Bekijk alle tuinhuizen

 

Onze materialen

De tuinhuizen worden standaard uitgevoerd in traditioneel of Zweeds rabat, als optie in channelsiding, Bevelsiding, Hotwood of Douglas hout (zie informatie). Wilt u meer weten over de materialen die wij gebruiken of wilt u ze graag in het echt bekijken? Dan bent u altijd van harte welkom in onze showroom. Hier staan verschillende modellen tuinhuisjes opgesteld, zodat u een goed beeld krijgt van ons werk. Vraag geheel vrijblijvend de prijs op voor een tuinhuisje met de door u gewenste afmetingen.

Hotwood Tuinhuis

De mogelijkheden voor een tuinhuisje kopen

De mogelijkheden bij Jan de Boer Tuinhuizen zijn eindeloos. Een tuinhuisje kopen brengt veel keuzes met zich mee. Kiest u voor een plat of licht aflopend dak of voor een zadeldak of stolpkap? Kiest u voor vaste loopdeur of voor een schuifdeur, zodat u uw ruimte efficiënt kunt gebruiken? U bent van harte welkom in onze showroom om alle mogelijkheden te bespreken en te bekijken. Wij helpen u graag en zetten een kopje koffie voor u klaar.  

naar de Showroom