Een tuinhuis op maat laten maken?

Tuinhuis op maat

Tuinhuis op maat kopen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze modellen zijn geheel op maat te maken. Hierdoor kunt u het dus perfect op uw tuin afstemmen. Heeft u speciale wensen wat betreft materialen, afmetingen of kleur? Dan denken wij graag met u mee over de verschillende mogelijkheden. U bent hiervoor van harte welkom in onze showroom in Wijchen.

Bekijk ons assortiment

Tuinhuizen met veranda

Een tuinhuis met veranda is een ideale combinatie van een opbergruimte en leefruimte. De grootte van beide onderdelen kunt u zelf bepalen. Onze standaard modellen zijn een goed uitgangspunt. 

Tuinhuizen

Een tuinhuis is een ideale plek om gereedschap of tuinkussens in op te bergen, om de fietsen te parkeren of om erin te zitten met visite. Deze worden geheel op maat voor uw tuin gemaakt. 

Buitenkamers

Een buitenkamer is een verlengstuk van je woonkamer. Hier kun je heerlijk loungen, genieten van de zon en heerlijk samen eten en drinken. Helemaal in de stijl van jouw tuin. 

De favorieten van onze klanten

IJssel 18
IJssel 19

“Na jaren van dubben waar we ons tuinhuis moesten aanschaffen, hebben we uiteindelijk gekozen voor Jan De Boer Tuinhuizen. Niet alleen omdat de prettige ontvangst en professionele adviezen goed aanvoelde, maar ook de kwaliteit van de tuinhuizen en het maatwerk echt aantoonde dat we met vakmensen te maken hadden. Hier hebben we ons niet in vergist. Het inmeten door de eigenaar zelf en vervolgens de bouw van het tuinhuis was super. Ook toen er toch iets op het laatste moment mis dreigde te gaan, werd dit met veel geduld en vakmanschap opgelost. De kwaliteit straalt van het tuinhuis af. Wij gaan in ieder geval een mooie tijd tegemoet met onze grote aanwinst”

~ Dhr. Stolk