IJssel 18

Tuinhuis met overkapping

Jan de Boer Tuinhuizen ontwerpt en vervaardigt alle modellen tuinhuizen met overkapping op elke gewenste afmeting. Een mooi en toch praktisch tuinhuis inclusief een heerlijke overkapping, om nog meer van het buitenleven te kunnen genieten! Modern, klassiek, landelijk of rustiek, de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos door onze zeer ruime materiaalkeuze.

Bekijk hier meer

Tuinhuis met overkapping op maat

Wij bieden oneindig veel mogelijkheden om samen met u uw tuinhuis met overkapping te ontwerpen en geheel compleet en naar uw wensen te leveren. Zo kunt u kiezen voor een dakbeschot van planken, dakpanplaten of echte dakpannen en een zinken dakgoot bij een tuinhuis met een zadeldak. Mooie strakke boeiboorden van gegrond Garantieplaat bij een tuinhuis met een plat dak en staanders in hardhout of eiken met of zonder schoren. De tuinhuizen met veranda worden standaard uitgevoerd in traditioneel of Zweeds rabat, als optie in channelsiding (zie informatie).

Ruim assortiment

U kunt het tuinhuis met overkapping zo samenstellen dat het bij uw eigen stijl past. Daarbij helpt het om eens vrijblijvend langs te komen in onze showroom, zodat u een beeld krijgt van onze materialen en werkwijze. In onze showroom kunt u bijvoorbeeld de verschillende daken zien, maar ook alle houtsoorten en verschillende ramen en deuren. Wij zorgen uiteraard voor een heerlijk kopje koffie en denken graag met u mee om het gewenste resultaat te behalen. 

Onze showroom

Tuinhuizen met veranda | Tuinhuizen | Buitenkamers