Grote tuinhuizen

Bent u op zoek naar grote tuinhuizen? Dan bent u bij Jan de Boer Tuinhuizen aan het juiste adres. Wij maken alle tuinhuizen op maat. U kunt het tuinhuis dus zo groot maken als u zelf wilt. Hiernaast is een voorbeeld te zien van een groot tuinhuis met dakpannen. De tuinhuizen worden geleverd exclusief schilderwerk. De beits is wel bij ons verkrijgbaar. 

Meer grote tuinhuizen

 

Grote, luxe tuinhuizen op maat

Bij Jan de Boer Tuinhuizen kunt u uw eigen tuinhuis samenstellen. Zo kunt u zelf bepalen welke ramen of deuren u er graag in terug wilt zien, maar ook kunt u kiezen uit verschillende houtsoorten. Hierdoor kunt u zelf de uitstraling bepalen van het tuinhuis, zodat het volledig bij u en uw tuin past. U bent van harte welkom in onze showroom om de verschillende materialen te bekijken en inspiratie op te doen. Wij denken graag met u mee. De koffie staat klaar!

 

Een groot tuinhuis als gastenverblijf

Kiest u ervoor om een gastenverblijf in uw tuin te plaatsen? Dan kunnen wij met u meedenken over de mogelijkheden. We kunnen bijvoorbeeld het tuinhuis voorzien van een zolder, maar ook van isolatie. Zo kan er het hele jaar door gebruik worden gemaakt van het gastenverblijf. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om er een atelier van te maken. Door veel ramen toe te voegen aan het ontwerp komt er veel licht binnen en is dit dus een ideale situatie voor een atelier. 

Meer gastenverblijven