Exclusieve buitenkamers met de wow-factor

Buitenkamers waar je niet alleen in de lente, maar ook de hele zomer en het najaar kunt genieten. Dat wil toch iedereen? Met een buitenkamer op maat kies je de stijl die bij jou en jouw woonstijl past. 

Relaxen in de tuin

Deze buitenkamer is gemaakt van geïmpregneerd vuren en heeft vaste lamellen aan de zijkant en voorkant. Op die manier zorg je ervoor dat je in de zomer een heerlijk briesje voelt, maar toch beschut kunt zitten. Omdat het op maat gemaakt wordt, kun je zelf kiezen waar je de lamellen wilt laten terugkomen. Wil je liever geen lamellen? Dan kun je deze vervangen door bijvoorbeeld een vaste glazen pui. Zo is de zijkant afgesloten, maar kun je toch nog genieten van de tuin! 

Bekijk dit portfolio

Modern landelijk

Meer woonruimte creëren 

Heb je liever dat de buitenkamer of veranda aan het huis komt? Dat kan natuurlijk ook. Op die manier heb je écht een verlengstuk van jouw woonkamer of keuken. Door de vaste glazen puien krijg je één geheel met het huis, omdat dit perfect past bij de stijl. Met Eiken staanders zorg je voor een landelijke touch.  

Bekijk dit portfolio

3000+

Tevreden klanten

12 ++

Jaar ervaring

Meer inspiratie opdoen?

Wil je meer te weten komen over onze houtsoorten, materialen en mogelijkheden? Dan ben je van harte welkom in onze showroom in Wijchen! De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt, dus wij denken graag met je mee om tot het perfecte resultaat te komen. Of vraag vrijblijvend een offerte aan van jouw favoriete buitenkamer. 

Offerte aanvragen