Dierenverblijf kopen

Bij Jan de Boer Tuinhuizen vind je de mooiste dierenverblijven op maat. De dierenverblijven worden standaard uitgevoerd in duurzaam geïmpregneerd vuren. We bieden u de mogelijkheid om zelf alle afmetingen en indelingen te bepalen. Staanders zijn leverbaar in hardhout of eiken met of zonder schoren. Wij bieden oneindig veel mogelijkheden voor u om een dierenverblijf te kopen. De dierenverblijven worden standaard uitgevoerd in traditioneel of Zweeds rabat, als optie in channelsiding (zie informatie) of Douglas hout. 

Bekijk alle dierenverblijven

 

Paardenstal dierenverblijf kopen 

Ook paardenstallen worden geheel op maat gemaakt. Indien gewenst wordt de binnenzijde van de stallen geheel of gedeeltelijk afgetimmerd met betonmultiplex. De dakbedekking bestaat standaard uit dakshingels of golfplaten, maar u kunt ook kiezen voor dakpanplaten of echte dakpannen en wellicht een zinken dakgoot bij een dierenverblijf met een zadeldak. De staldeuren zijn er in diverse uitvoeringen. Afgebeeld model is voorzien van luxe staldeuren en heeft een afmeting van 6.00 x 4.00 meter. 

Een paardenstal als dierenverblijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden of bekijk ons gehele assortiment.

Een ruim assortiment dierenverblijven

Naast paardenstallen bieden wij ook andere soorten dierenverblijven. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor een kippenhok, pauwenhok, ezelstal en bijenstal. Ieder dierenverblijf wordt voor u op maat gemaakt en kan dus precies op uw wensen afgestemd worden. Zo zorgen wij ervoor dat het voor u, maar ook voor uw dieren een perfecte oplossing is. 

Wilt u een ander dierenverblijf kopen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen over de mogelijkheden. 

Contact