Onderhoud & Beits

Hoewel het hout geïmpregneerd is en geen verdere behandeling nodig heeft, kan een regelmatige behandeling met een beits eventuele scheurvorming tegengaan. Het voorkomt ook verkleuring van het hout door inwerking van vocht en andere invloeden van buitenaf. Uiteraard adviseren wij u om onze onderhoudsproducten te gebruiken, die in diverse transparante en dekkende kleuren exclusief bij ons verkrijgbaar zijn.

Alle tuinhuizen en veranda’s etc. worden geleverd exclusief schilderwerk. Voor kleuradvies en beits bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Wij adviseren:

Moose Farg

Moose Farg is een Matte Zweedse ademende houtverf met een eeuwenlange traditie: gemakkelijk, duurzaam en bladdert niet. Het is vrijwel oplosmiddelvrij en waterverdunbaar. Het ruikt lekker en is gemakkelijk in gebruik. Het is verkrijgbaar in verschillende Zweedse kleuren.

Bristoline

Dit is een half-synthetische beits met zeer goede vochtregulerende eigenschappen voor het zogenaamde 1 pot systeem. Dit is een glanzende, zeer goed dekkende beits.

Deze producten zijn verkrijgbaar bij Jan de Boer Tuinhuizen. Wilt u beits afhalen in onze showroom? Informeer dan vooraf of deze op voorraad is.