Dakbedekking

In de basisprijs van uw tuinhuis met een hellend dak is altijd een dakbedekking inbegrepen van dakshingles.

Dakshingles

Bitumen dakshingles zijn de meest gebruikte dakbedekking voor tuinhuizen en zijn prima inpasbaar in elke omgeving. Onze dakshingles zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, bruin, blauw, rood of groen.

Dakpanplaten

In plaats van dakshingles bieden wij als optie dakpanplaten in diverse uitvoeringen (uitsluitend toepasbaar op tuinhuizen met een zadeldak). Deze stalen dakpanplaten zijn voorzien van een speciale coating. De garantietermijn voor dakpanplaten is 30 jaar.

Dakpannen

Indien u uw dak uitgevoerd wilt hebben met echte dakpannen is dat ook mogelijk. Gezien de grote diversiteit aan dakpannen wordt elke mogelijkheid apart bekeken en zal de constructie van het tuinhuis indien nodig aangepast worden.

Tuinhuizen en veranda’s die worden uitgevoerd met een licht aflopend dak, worden door ons voorzien van bitumen dakbedekking, welke standaard wordt afgewerkt met een aluminium daktrim.

Tuinhuizen met een plat dak worden door een erkende dakdekker voorzien van een duurzame Icopal Universal* dakbedekking, afgewerkt met een Plastisol dakrand in de kleur Aluminium grijs en een hemelwaterafvoer van PVC tot aan het maaiveld.

*Icopal Universal bestaat uit een Bitumen welke is versterkt met glasvezel en polyester en is voorzien van een KOMO® attest-met-productcertificaat. Deze dakbedekking  heeft een zeer lage milieubelasting, is volledig recyclebaar en wordt geleverd met 10 jaar garantie op waterdichtheid.